Пичове помагайте не знам каков става с мойта бабка.Колата има едно странно дрънчене някъде отпред в коша,мислех че е генератора, смених го обаче пак дрънчи.Почна минлата есен леко и само на моменти, тогава сменях ремъци и в сервиза ми казаха,че ми дрънчи лагер на сеъдинителя обаче да съм карал така защото не му пречело.После зимата изчезна тракането, сега обаче от известно време пак взе да трака и вече е постоянно.Трака с еднакво темпо независимо от оборотите и почвам да се замислям дали не са били прави и къде да я карам да я видят и да я оправям.Аз съм от Плевен и сменях ремъци във Италбулком, обаче не съм доволен от тях, защото не са ми сменили ролките, а изрично им казах да сменят всичко необходимо.Та въпроса ми е къде да я карам да я видят или ако трябва да се идва до София.Моля помагайте,защото си обичам колицата и мисля да си я карам още дълго.Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с тракане откъм съединителя
Collapse
X
-
Колега,когато колата е на място и натиснеш съединителя,тракането изчезва ли? или поне да отслабне?
Ако е така-няма оправия....
Мойта е също така,като сменях съединителя,смених и лагера,малко отслабна тракането но пак го има,но на високи обороти не се чуваHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от CardinalaКато изключим тракането обаче колата си върви идеално,както когато я взех само не знам защо по дяволите дрънчи..Не се плаши а настъпвай здраво
Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.
Comment
-
шо не ползвате търсачката,има поне 3 такива темитракането е от вилката на лагера,и нова дс ложите пак трака,оправя се само с наваряване на старата,но пак не е гаеанция
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
пичове проблема го установих - водната помпа е! мислех за генератора обаче се оказа че не е той а тракането е оттам тъй като водната помпа е под него.като откача ремъка и спира да трака.сега остава да смена помпата иначе не загрява работи си обаче дрънчи и затова - нова!Мерси се пак!
Comment
Comment